chyba najprostsze curry jakie do tej pory robiłam. Nie wymaga prawie wcale pracy, jest gotowe w niecała godzinę, a smakuje bardzo dobrze. Przepis zainspirowany Chicken Peanut Curry z książki „Easy Curry Cookery” z serii „The Australian Womens Weekly” 750 g piersi z kurczaka 3 łyżki oleju 0,5 szkl czerwonej pasty curry 400 ml mleka
Polska Zupalentils, rinsed well 2 ripe tomatoes, diced 1 red bell pepper, cubed 1/2 small zucchini, cubed 1 cup fresh kale leaves, finely chopped 1 1/2 cups vegetable or chicken stock 1 tbsp creamy peanut butter 1 yellow onion, finely diced 2 garlic cloves, minced 2 cm ginger piece, peeled and minced 1 tsp ground cumin ½ tsp turmeric 1/2 cup cream
karmelowyparsley, peeled and sliced 1 stalk celery, sliced 4 potatoes, peeled and diced 1 onion, diced 1 clove garlic, finely chopped handful chopped fresh parsley leaves 1 1/2 l chicken or vegetable stock 200 ml of double cream 150 ml sour cream for serving clarified butter for frying 1 teaspoon dried thyme salt and pepper Preparation: In a large
karmelowymajonezu 2-3 ząbki czosnku curry, kurkuma, sól, pieprz, szczypta ulubionych ziół INGREDIENTS: 200 g white rice 1 can pineapple 1 handful raisins 200 g cheese (eg. Gouda) ham (chicken or nothing) Sauce: 200 g Greek yogurt 1 tablespoon mayonnaise 2-3 garlic cloves curry, turmeric, salt, pepper, pinch of favorite herbs Ugotuj ryż wg instrukcji na opakowaniu, odcedź, wysyp
Martyna Cooksgwiazdkowego (rozetrzeć lub zmielić) 1 łyżeczka mielonej kolendry 4 goździki (rozetrzeć lub zmielić) 1/2 łyżeczki kurkumy 1/2 łyżeczki cynamonu 1 łyżeczka nasion gorczycy (rozetrzeć lub zmielić) 1 - 2 łyżeczki chicken masala (opcjonalnie) 5 łyżek oleju lub masła klarowanego sól do smaku Przygotowanie: Ziemniaki obrać, umyć i pokroić na drobną kostkę. Kalafior umyć i podzielić na różyczki. Cebulę i czosnek obrać
Kuchcik gotujerestaurants (unless they are good restaurants) because of all the smells around… That’s why I’ve made this recipe. Instead of beef you can use chicken or turkey breast, shrimps – anything you can think about! Final dish will very good. There are a lot of ingredients, I know, but Chinese kitchen requires that
Martyna Cooksmigiem! Ale najpierw składniki... -udka kurze i podudzia -ziemniaczki -sól himalajska różowa -vinaigrette classico- ocet balsamiczny z Modeny+oliwa z oliwek -sos pomidorowy sambal Folwark -pieprz ziołowy ,Karahi Chicken Masala,Kuchmistrz od Skworcu Kurczak kupiony musi zostać przegryziony. Jak mawiała moja teściowa, w zamrażarce musi poleżakować całą noc. Będzie lepszy i ta skóra , która go otacza , łatwo z niego
Z Kuchni Do Kuchnicannelle z bloga Pommes à la cannelle Krem grzybowy/Mushroom cream autorka: Pommes à la cannelle z bloga Pommes à la cannelle Zupa brokułowa z kurczakiem/Broccoli soup with chicken autorka: Pommes à la cannelle z bloga Pommes à la cannelle Zupa soczewicowa z grzybami autorka: jazzowesmaki z bloga Jazzowe Smaki Zupa grzybowa z makaronem autorka: Bogusia82 z bloga Bajeczna Kuchnia Zupa
Weekendy w domu i ogrodziegamą produktów i z wielką chęcią powiększę swoje zasoby o kolejne doświadczenia z ich zastosowaniem. Otrzymałam 20 paczuszek doskonałych przypraw: Cebula prażona Przyprawa warzywna Kurczak po złotopolsku Americkan Chicken Zioła Św. Jakuba Zioła Ojca Mateusza Pieprz cytrynowy Pieprz pomarańczowy Czubryca biała Czubryca czerwona Czubryca zielona Kozieradka mielona Przyprawa cygańska Przyprawa mexykańska Przyprawa gosposi Przyprawa do pierogów Przyprawa
Di gotujerestaurants (unless they are good restaurants) because of all the smells around… That’s why I’ve made this recipe. Instead of beef you can use chicken or turkey breast, shrimps – anything you can think about! Final dish will very good. There are a lot of ingredients, I know, but Chinese kitchen requires that
Martyna Cookslarge onion, finely chopped 1 teaspoon ground coriander 1 teaspoon ground cumin 1 teaspoon ground turmeric 1/2 teaspoon cayenne pepper 400 g tin chopped tomatoes 5 curry leaves 250ml chicken or fish stock 200 ml coconut milk 1 teaspoon brown sugar juice of 1 lime 900 g skinless salmon fillet, cut into 3 cm cubes salt and pepper coriander leaves
karmelowyfinely chopped 100 g button mushrooms, quartered 3 sticks celery, finely chopped 1 large sweet potato, peeled and cut into 2 cm cubes 175 ml red wine 175 ml chicken or vegetable stock 2 tsp wild garlic 2 tsp smoked paprika a few grinds of italian seasoning salt and pepper to taste 200-250 g dried pasta Preparation: Place
karmelowyjakże aromatyczny! Składniki -piersi z kurczaka -ziemniaki -miód spadziowy -musztarda sarepska ROLESKI -oliwa z oliwek -nać selera -szafran -sól himalajska różowa i pieprz ziołowy do smaku -Karahi Chicken Masala SKWORCU Piersi z kurczaka umyj, pokrój na kotlety. Przygotuj marynatę. Miód rozpuść w kąpieli wodnej, do chłodnego miodu, dodaj musztardy, pieprzu, soli, oliwy z oliwek. Wymieszaj marynatę i natrzyj
Z Kuchni Do Kuchniinto 2 cm dice 200 g spinach leaves 200 g red lentils, rinsed 2 medium onion, finely chopped 2 large garlic cloves, finely chopped 1 litre vegetable or chicken stock 400 ml can of coconut milk 1 tsp ground cumin 1 tsp ground ginger 1/2 tsp ground cinnamon 1/4 tsp freshly grated nutmeg 1/2 to 1 tsp ground chilli
karmelowyyellow beans, rinsed and trimmed 2 slices bacon, diced 1 onion, diced 250 g mushrooms, sliced salt and pepper 2 cloves garlic, minced 2 tablespoons flour 1 cup chicken stock 1 cup half-and-half 1 cup shredded cheddar cheese Preparation: Bring a large pot of salted water to a boil, cook green beans for 3-5 minutes. Drain
karmelowy