WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY

WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY

WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY

Przepis na : kolacja

WOŁOWINA BAVETTE PO CHIŃSKU / BAVETTE BEEF IN CHINESE WAY Chińszczyzna! Kto nie ma ochoty, raz na jakiś czas, na danie z szeroko rozumianej kuchni chińskiej? Nie wiem jak Was, ale mnie zapachy rozchodzące się wokół „chińskich” knajp (chyba, że są to bardzo dobre restauracje) w ogóle nie zachęcają do konsumpcji dań serwowanych wewnątrz… Dlatego też powstał ten przepis. Zamiast wołowiny możecie użyć piersi kurczaka, indyka, krewetek – pełna dowolność! Efekt będzie równie smaczny. Ilość skła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Martyna Cooks

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi AB

Produkty niezgodne z Twoją grupą krwi mogą przyczynić się do wzrostu wagi, gromadzenia się toksyn w tkance tłuszczowej czy nawet większego ryzyka zachorowania na choroby układu pokarmowego czy krążenia?

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Autor

Martyna CooksMartyna Cooks

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, makaron, makarony, papryka, marynaty, por , marchewka, seler, wołowina, pieczarki, kuchnia chińska, imbir, pasta, pasty, kapustą, kapusta pekińska, sosy, krewetki, ciasto 3 bit, warzywa na patelnie, seler naciowy, słoik, do pracy, tagliatelle, chińszczyzna, indyk, pierś, piersi, pierś kurczaka, pierś z kurczaka

Inne przepisy z Martyna Cooks

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.