Przepis na : obiad
Łosoś to jedna ze zdrowszych, a jednocześnie najpopularniejszych ryb w Polsce. Często przygotowywany jest smażony, gotowany na parze czy wędzony. Ja dziś postanowiłam jednak dodać go do warzyw i przygotować pyszne kotleciki. Oczywiście jeśli jesteście fanami dorsza, pstrąga czy innej ryby nic nie stoi na przeszkodzie, by wykorzystać wasz ulubiony gatunek. Ja akurat dziś wykorzystałam łososia 😉 Kotleciki warzywne z łososiem - przepis na 4 porcje Do przygotowania kotlecików będą Ci potrzebne: 350g filetów z łososia, ...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...