Domowy bulion warzywny

Domowy bulion warzywny

Domowy bulion warzywny

Bulion warzywny jest świetną bazą do dań, np. zup, gulaszy czy risotto. Warto zawsze mieć go w kuchni, zwłaszcza że jego przygotowanie jest naprawdę proste, a po zamrożeniu możemy przechowywać go nawet kilka miesięcy. Zamrożone porcje bulionu umożliwią nam dużą oszczędność czasu podczas przygotowywania innych potraw, których bazę będzie stanowił właśnie bulion warzywny. Domowy bulion warzywny - przepis Do przygotowania bulionu będziesz potrzebować: 5 marchewek, 3 pietruszki, pół selera, 2 pory, 2 cebule, 5 l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.