DIETETYCZNE KULKI RYBNO-OLIWKOWE Z PSTRĄGA. /bezglutenowe.

DIETETYCZNE KULKI RYBNO-OLIWKOWE Z PSTRĄGA. /bezglutenowe.

DIETETYCZNE KULKI RYBNO-OLIWKOWE Z PSTRĄGA. /bezglutenowe.

Ryba - nie wiemy jak może się przejeść! To bardzo wdzięczny temat - można popłynąć z wyobraźnią i (raczej) zepsuć się nie da potrawy w której wodna panna jest fundamentem. Niezależnie od której strony podejdziemy do produktu (jeśli o obróbkę termiczną chodzi, czy o dodatki) powinno wyjść nam coś cudownego w smaku i kojącego dla zdrowia. W zasadzie, wiele jej nie trzeba. Chociażby taki pstrąg czy łosoś - odrobina masła, przyprawy i kawałeczek folii aluminiowej i mamy po chwili pyszne jedzenie. Czasem jednak za po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wypisz Wymaluj

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Autor

Anna i Elżbieta KrzyczkowskieAnna i Elżbieta Krzyczkowskie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jak zrobic pstrąga, ryby, pstrag, ryba, zdrowe, zdrowe przepisy, słonecznik, sezam, cebula, pstrąg łososiowy, pomidor, ziemniak, przekąska, dynia, schabowe, dietetycznie, bezglutenowe, ziemniaki, szpinak, rosół, łosoś, przekąski, dietetyczne , filet ze szpinakiem, dynia pieczona, dania dietetyczne, dania obiadowe, rosół z kury, pieczone ziemniaki, filet z łososia

Inne przepisy z Wypisz Wymaluj

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.