Może to danie nie wygląda spektakularnie, ale spektakularnie szybko się je przygotowuje. Do tego smakuje na prawdę wybornie. Kolejne zalety to łatwa dostepność składników no i niski koszt. Takie pyszności przyżądzicie niezależnie od pory roku. Jeżeli macie ochotę, możecie całośc przygotować w piekarniku. W sam raz sprawdzi się jako zagospodarowanie resztek kiełbasy po Wielkanocy ; ) Do przygotowania potrzebujemy: 750 g zielonej fasolki szparagowej (mrożona) 1 spora cebula (czerwona) 250 g kiełbasy (moja ... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...