Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów (lubelskie)

Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów (lubelskie)

Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów (lubelskie)

Pisałem na profilu fejsbukowym , że nadchodzi ciekawe wydarzenie kulinarne w Lublinie, podczas którego będzie można skosztować blisko 140 potraw i produktów regionalnych. I tak też się stało - 20 lipca w lubelskim Skansenie zorganizowano XIV edycję konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" . Jury wybierało najlepsze produkty i potrawy regionalne , a odwiedzający Muzeum Wsi Lubelskiej mogli spróbować wielu rozmaitych pyszności! Byłem, jadłem, piłem, pogadałem, zrobiłem kilka ujęć.  Nasze Kul... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza, kotlet, tarta, ciekawe przepisy, kotlety, zupa, ciasto, kasza jaglana, pierogi przepis, pasztet, pierogi, chleb, sernik, placki, kotlet z kaszy jaglanej, zupa jarzynowa, krem, pieczywo, kasza gryczana, pierś, drożdżowe, kiełbasa, piersi, pączki, ser, cytryna, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, ciasto owocowe, ciasta z kremami

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.