Druga edycja Restaurant Week w Lublinie? Być może były osoby, które nie dawały temu miastu wielkich szans w rywalizacji z innymi miastami. Jednak wydaje mi się, że trzy czynniki głównie wpłynęły na powrót tego festiwalu do Koziego Grodu. Towarzyskość to Zdrowie... czyli Restaurant Week zawitał drugi raz do Lublina / 21-30.10.2016 Bardzo duża frekwencja podczas kwietniowego wydarzenia to raz. Dwa - korzyści z promocji/reklamy dla restauracji czy hoteli biorących udział w RW oraz zyski organizatorów i restauratorów . Ws... czytaj dalej...
Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.