Lublin Restaurant Week - tasting menu w Hotelu Agit

Lublin Restaurant Week - tasting menu w Hotelu Agit

Lublin Restaurant Week - tasting menu w Hotelu Agit

Od 1 kwietnia 2016 r. rozpoczął się po raz pierwszy Lublin Restaurant Week, w którym bierze udział 15 restauracji. Jako jeden z ambasadorów tej akcji w Lublinie udałem się do restauracji w Hotelu Agit w Lublinie aby spróbować propozycji szefa kuchni... Lublin Restaurant Week - tasting menu w Hotelu Agit Czekadełko Czasami czekadełko serwuje się gościom wtedy gdy na właściwe potrawy trzeba czekać lub po prostu jako coś ekstra od kuchni. Tym razem na serwis nie trzeba było czekać ale i tak tapenada była miłym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurki, kurki, deser, jabłka, desery, królik, puree, orzechy, groszek, burak, buraki, śledź, warzywa, papryka, wafelki, czekolada, wołowina, sosy, łosoś, przystawki, mięso, sałatka, sałatki, sos z kurek, przystawka z łososiem, sałatka z buraków, dania mięsne, sałatki ze śledziem, sałatka ze śledziem, sałatka z łososiem

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.