Nie tylko po bretońsku. Fasolka w białym sosie też wychodzi pyszna. PRZEPIS

Nie tylko po bretońsku. Fasolka w białym sosie też wychodzi pyszna. PRZEPIS

Nie tylko po bretońsku. Fasolka w białym sosie też wychodzi pyszna. PRZEPIS

Fasolka w sosie pomidorowym jest pyszna, często gotujemy ją w różnych wariantach – po bretońsku z kiełbasą albo wegetariańską z dużą ilością wędzonej papryki. Ostatnio jednak nasze serca skradł przepis z zupełnie innej kulinarnej bajki. Koniecznie spróbujcie fasolki w białym sosie. Jest świetna po prostu z chlebem lub jako dodatek do mięs, ryb i innych potraw. Przepis na fasolkę w białym sosie Składniki: 400 gramów suszonej białej fasoli, 4 duże cebule, 5 ząbków czosnku, masło pół na pół z olejem, suszony... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.