Przepis na : obiad
Cieciorka po bretońsku to danie powstałe z wymienienia fasoli na cieciorkę, w przepisie na "Fasolkę po bretońsku". Smak "Fasolki po bretońsku" uwielbiam, natomiast nie lubię białej fasoli samej w sobie. To też postanowiłam wymienić fasolę jaś na inną roślinę strączkową- moją ulubioną ciecierzycę. Wersja z cieciorką podbiła moje serce ❤ i mój żołądek! Nawet mój mąż - wielki fan fasoli, który podczas gotowania bardzo sceptycznie podchodził do tego dania, bo "jak to fasolka po bretońsku zamieniona n... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.