Przepis na : obiad
Fasolka po bretońsku to świetny dodatek do diety bezmlecznej, gdyż w fasola zawiera dużo łatwo przyswajalnego wapnia i magnezu. Choć nie należy ona do najbardziej lekkostrawnych dań, dodatek dużej ilości majeranku powinien ułatwić trawienie. Podczas karmienia piersią w pierwszych miesiącach życia dziecka dobrze jest wstrzymać się z jedzeniem fasolki. Niektóre maluchy źle reagują na tak mocno wzdymające potrawy. pół kilograma suchej fasoli 2 cebule 4 kiełbasy* 40 dag boczku 4 łyżki koncentratu pomidorowego ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta bez mleka to blog dla osób, które wykluczyły ze swojej diety mleko krowie i jego przetwory. Przepisy dla siebie znajdą tu nie tylko osoby ze skazą białkową czy mamy karmiące piersią. Dieta bez mleka to gotowa książka kucharska z przepisami dla każdego!