Mój pierwszy bigos

Mój pierwszy bigos

Przepis na : śniadanie

wyszedł rewelacyjny, prawie tak dobry jak mamy:) Smak i kolor, ilość mięsa i grzybów była odpowiednia, choć wydaje mi się, że był nieco suchy, nie wiem czemu, bo z tego co pamiętam, bigos mojej mamy był dość rzadki, z dużą ilością sosu, taki prawie półpłynny. Jednak mimo tego z mojego pierwszego bigosu jestem bardzo zadowolona i bardzo dumna;) Bo jest z czego, ponieważ nie jest to łatwe danie. Dowodem na to jak dużą cieszył się popularnością i jak smakował, jest fakt, że w ferworze jedzenia i świętowania, nie zd...

Czytaj dalej na blogu Codzienne Gotowanie

Warto przeczytać

Jak suszyć grzyby?

Sezon grzybowy zaczyna się już we wrześniu, co nie znaczy że są one tylko wtedy spożywane. Suszenie jest jednym z procesów, które mogą przedłużyć ich podatność do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Martynosia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bigos, grzyby, kapustą, śliwka, kapusta kiszona, mięso, słoik, wieprzowina, wołowina, kiełbasa, boczek, śniadania, sosy, śniadanie, biała kiełbasa, czerwona kapusta, kiełbasa w słoikach, mięso duszone, sos z grzybów , boczek w sosie

Inne przepisy z Codzienne Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.