Curry z sera paneer z papryką

Curry z sera paneer z papryką

Curry z sera paneer z papryką

Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego. Ser paneer jest bardzo delikatny w smaku i nie topi się podczas obróbki cieplnej. Dlatego też idealnie nadaje się do smażenia. Co więcej, podobnie jak tofu świetnie, wchłania wszystkie smaki i aromaty. Gorąco polecam spróbować tego sera, a z pewnością się nie rozczarujecie. Moja dzisiejsza propozycja wykorzystania sera paneer w daniu to curry z serem paneer z papryką .  Curry z serem paneer z papryką Składniki:  Ma mieszanka przypraw - masala:... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienne Gotowanie

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.