- wołowina 800 g - cebula 2 szt - pieczarki 250 g - papryka czerwona 250 g - smalec 30 g - łyżka papryki słodkiej - łyżka soli - 2 łyżki śmietany kwaśnej - 50
Pasje JolkiW chłodniejsze miesiące roku doskonale sprawdzają się pożywne dania jednogarnkowe. Jednym z takich dań jest pyszny beauf strogonow z pieczarkami i ogórkami kiszonymi. Dodatek ogórków kiszonych
Dieta bez mlekaCzas Przygotowania : 15 min Czas Gotowania : 30 min Gotowe w : 45 min Liczba porcji : 3 porcje Insporacją do zrobienia mojego dzisiejszego dania był mój syn
uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisyKlasyczny bouef strogonow Klasyczny bouef strogonow. Składniki: 750 g udźca wołowego 50 g masła 2-3 cebule 500 g pieczarek 3 liście laurowe 4
kuron.com.plKlasyczny bouef strogonow Klasyczny bouef strogonow. Składniki: 750 g udźca wołowego 50 g masła 2-3 cebule 500 g pieczarek 3 liście laurowe 4
kuron.com.plStroganow, zwany czasem nie do końca poprawnie Strogonowem, to przynajmniej teoretycznie klasyka. Chociaż wziąwszy pod uwagę znaczną ilość dość luźnych interpretacji tej potrawy oraz jej ewolucję
Kulinarna PokusaSprawdź inne wyszukiwania: