ryby - 22088 przepisów (strona:872/1473)

Śledzie z miodem i musztardą francuską 20

Zastanawiam się właśnie co byłoby dobrze dzisiaj opublikować. Bo piątek, bo przed weekendem. Nie mam zbyt dużego pola do popisu, w miarę „normalne” przepisy

Kardamonovy
Śledzie z rodzynkami i orzechami w sosie pomidorowym 16

Miałam inaczej zatytułować dzisiejszy post, ale chyba zostawię go tak jak jest. Na pewno będzie bardziej czytelniejszy w Google, a to przecież jest dość istotne (dla

Kardamonovy
Śledzie pod pierzynką 19

Najpierw miała być szuba, ale ta chyba powinna być z ziemniakami, na które akurat nie miałam ochoty. Nie potrafię się przekonać do sałatki z ziemniakami i

Kardamonovy
Sałatka z tuńczykiem, jajkami i pieczarkami 21

Jak mnie to nie idzie w tym roku. Boszsz. Od pierwszego świątecznego przepisu mi nie idzie. Nie wiem w ogóle o co chodzi. Parę dni temu

Kardamonovy
Makaron razowy z tuńczykiem, groszkiem i suszonymi pomidorami 24

Wpis trochę nieplanowany, dość wyjątkowy. Powinnam już dziś publikować przepisy świąteczne, ale postanowiłam przemycić Wam jeszcze coś innego. I nie, to nie jest wpis sponsorowany. Parę

Kardamonovy
Sałatka z makaronem, jajkami i tuńczykiem 31

No i z czterech dni zrobiły się trzy. Piszę o majówce, podczas której miałam się tutaj pojawiać, miałam gotować, robić zdjęcia. I co? No psinco. W

Kardamonovy
Pad thai z kurczakiem i warzywami 38

Pad thai z kurczakiem i warzywami to moja dzisiejsza propozycja bardzo prostego i szybkiego przepisu na smaczny obiad. Jeśli macie już dość klasycznych dań z nimi

Dorota Smakuje
Dieta 1800 – 2000 kalorii – dzień 0 38

Czas na obiad, który dla mnie jest najważniejszym posiłkiem dnia. Dążę do tego, aby był on pyszny sycący, ale także zbilansowany pod względem składników odżywczych. Często wybieram dania z rybą z warzywami lub kurczakiem jak grillowany filet z kurczaka z duszonymi warzywami. W obu przypadkach staram się unikać nadmiaru tłuszczu czy soli, ale również dbam o to, aby posiłek dostarczał

RafalCook
Makaron ze szparagami i boczniakami 37

smaku solą i pieprzem. Na patelnię dodać odcedzony makaron. Wszystko dokładnie wymieszać. Danie podawać po oprószeniu tartym serem. Posypać niewielką ilością szczypioru z dymki. ----- Podobne: boczniaki a la ryba po grecku gołąbki z kaszą, szparagami i pieczarkami boczniaki ze szparagami

Weekendy w domu i ogrodzie
Klopsiki z indyka w sosie porowym 39

charakterem. Taki sos jest bardzo prosty i szybki w wykonaniu, a można go podawać prawie ze wszystkim – sam do ziemniaków, makaronów, lub serować z mięsem a nawet rybą. W dzisiejszym wydaniu coś co bardzo przypasowało moim dzieciakom – klopsiki z indyka, delikatne, świetnie pasujące do tego sosu. Obiad był gotowy dosłownie w chwilę, podałam z młodymi ziemniaczkami i koperkiem

Smaczna Strona
Zupa jarzynowa z łososiem 31

Pyszna zupka z dużą ilością cukinii, z fasolką szparagową, kukurydzą, ziemniakiem oraz łososiem. Lekka, a pożywna. Jak widzicie nie jest to taka typowa jarzynówka. Nie ma

Smaki Na Talerzu
Sałatka z selera naciowego 34

Sałatka z selera naciowego to zdrowa i orzeźwiająca przekąska, która świetnie sprawdzi się na letnich przyjęciach i grillach. Seler naciowy jest niskokaloryczny, bogaty w błonnik i

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Sushi bowl 30

23.06.2023 Magda Uwielbiamy z mężem sushi, jednak nie jadamy go zbyt często. Jak mam zrobić w domu, to zawsze się narobię, bo najlepiej już robić w

Smaczna Strona
Gofry wytrawne z dipem ziołowym i wędzonym łososiem 40

instrukcją w przepisie. Wszystkie składniki na dip wymieszaj w misce. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Jeszcze ciepłe gofry smaruj dipem ziołowym, układaj na nich plastry wędzonego łososia. Skrop rybę sokiem z cytryny i posyp gofry posiekanym szczypiorkiem. Przygotowałeś/aś ten przepis? Podziel się efektem! Zostaw komentarz poniżej. Nie zapomnij też oznaczyć @przepisynatalerzu i dodać hashtag #przepisynatalerzu na Instagramie

Na-talerzu.pl
Placki z cukinii z porem i oscypkiem 32

Placki z cukinii i pora z dodatkiem tartego oscypka oraz parmezanu to bardzo fajna propozycja na bezmięsny obiad lub kolację. Jak one cudownie pachniały podczas smażenia

Smaki Na Talerzu