Pomysł na szybki obiad. Makaron najlepiej pappardelle- szerokie wstążki z dodatkiem tuńczyka i kaparów. Proste i bardzo smaczne danie. składniki: 400 g makaronu 2 puszki tuńczyka
Monia miesza i gotujeskładniki: 600 g filetów tołpygi tymianek Kamis sól prowansalska Kamis 1-2 jajka bułka tarta do panierowania olej do smażenia Filety ryby pokroić na mniejsze kawałki. Następnie kawałki ryby oprószyć tymiankiem i solą. Jajko roztrzepać widelcem. Kawałki ryby panierować w jajku a potem w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor
Monia miesza i gotujePost Filet z pstrąga w sosie holenderskim ze szparagami w szynce pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Filet z pstrąga w szynce szwarcwaldzkiej wg Okrasy pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Łosoś w sezamie pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Pieczony łosoś w sosie pomidorowo – cebulowym pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojePost Ryba po grecku wg przepisu Magdy Gessler pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl
Kulinarne Przebojeskładniki odżywcze, dlatego warto eksperymentować i wprowadzać różne rodzaje kaszy do swojej diety. 2. Urozmaicaj dodatki Kasza może być podstawą dla różnych dań. Możesz ją podawać z warzywami, mięsem, rybą lub jako składnik sałatek. Dodając różne dodatki, urozmaicisz smak i wartość odżywczą swojego posiłku. 3. Zwracaj uwagę na porcje Kasza jest dosyć kaloryczna, dlatego ważne jest, aby spożywać
Żyję by jeśćŚledzie z jajkami, groszkiem, ogórkami i cebulką oraz dużą ilością tartego sera, który idealnie równoważy ich słoność. Dla mnie to smaczna propozycja, która aż prosi się
Smaki Na TalerzuŚwietnie podkręcone śledzie z dodatkiem ostrej papryczki. Można użyć chili, ale ja akurat miałam ognistą. Polecam serdecznie, bo śledzie są naprawdę świetne. Nie tylko na
Kuchnia domowa AniTen przepis na makrelę marynowaną w sosie sojowo-balsamiczno-miodowym, podaną na smażonych jabłkach i porach z dodatkiem rozmarynu jest moją propozycją dania na świąteczny stół
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaŚledzie po meksykańsku przygotowane są z solonych matiasów z dodatkiem papryki, czerwonej cebuli, ogórków konserwowych, kukurydzy, czerwonej fasoli i papryczki chili, w słodko-pikantnym sosie pomidorowym
Kuchnia MagdaLenyŚledzie po meksykańsku przygotowane są z solonych matiasów z dodatkiem papryki, czerwonej cebuli, ogórków konserwowych, kukurydzy, czerwonej fasoli i papryczki chili, w słodko-pikantnym sosie pomidorowym
Kuchnia MagdaLenyŚledzie z rodzynkami i ogórkiem kiszonym w sosie pomidorowym to w sumie tak zwane śledzie po kaszubsku, tylko do dzisiejszej wersji dodałam kiszone ogórki. Ogólnie te
Kardamonovy