Mam dziś dla Ciebie fantastyczne i proste w przygotowaniu danie! Ja, szczególnie lubię te wrapy z tuńczykiem i dodatkami podawać na kolację, choć każda inna pora
nietylkopasta.plKiełbasa z ogniska Zaczyna się lato a z nim wyjazdy na urlop dłuższe lub krótsze. My zwykle lubimy wyjeżdżać w spokojne miejsce i wynajmować domek dla
Dorota SmakujeSłyszeliście o słynnych cieszyńskich kanapkach? Pisałem o nich niedawno w mojej kulinarnej relacji z tego pięknego miasta – więcej . Sprzedaje je lokalna spółdzielnia „Społem”
Kulinarna PolskaBoczek pieczony na kanapki – klasyka kuchni polskiej Moja rodzinka lubi wędliny na kanapki, szczególnie na śniadanie. Staram się by zamiennie co jakiś czas i domowa
Dorota SmakujeMasz w domu resztkę czerstwego pieczywa? To idealny sposób, aby je wykorzystać. Pieczywo wrzuć do blendera czy melaksera, kilka razy naciśnij rozdrabnianie, aby zmiksować je, ale
nietylkopasta.plzejdź do kuchni, zobacz, czy ta butelka herbaty jest zimna, i przynieś ją tutaj. Antonio ćwiartuje rybę. Więc zrób mi sandwicza, dobrze? - Jasne. Jakiego sandwicza? - Masło orzechowe i cebula, jeżeli jest dosyć cebuli. - Rozkaz. Masło orzechowe i cebula. - I postaraj się pozbyć tej swojej żółci. - Rozkaz... Żółci już nie ma. Kiedy odszedł, Thomas Hudson powiedział
Kryzysowa Książka KucharskaThermomix to popularne urządzenie kuchenne, które umożliwia szybkie i łatwe przygotowywanie różnego rodzaju potraw. Wiele osób zastanawia się, czy można być na diecie z thermomixem? Okazuje
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Kiedy temperatura na zewnątrz zaczyna rosnąć, nasz apetyt często skłania nas w kierunku lżejszych, orzeźwiających dań. Letnie obiady powinny być przede wszystkim proste, lekkie i pełne
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Witajcie kochani Pierwsza Komunia Święta to duże wydarzenie w życiu małego człowieka, ale również jego rodziny. To podniosła i pełna radosnych wzruszeń msza święta, która z
Dorota SmakujePizza z chorizo, salami i brokułem Witajcie kochani. Zapraszam was dzisiaj do wypróbowania mojego przepisu na pizze w hiszpańskiej odsłonie. Smakuje wybornie jeśli jesteście wielbicielami pikantnych
Dorota SmakujeCukier spożywczy należy do tych składników, których nie brakuje w naszej codziennej diecie. Paradoksalnie, to właśnie cukru powinniśmy unikać najbardziej. Łatwiej powiedzieć niż zrobić, bo skala
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!natłuszczoną patelnię wlać porcję ciasta naleśnikowego rozprowadzając po całej powierzchni tworzyć cienki placek. W międzyczasie na sitku odsączyć tuńczyka. Paprykę umyć i pokroić w drobną kostkę. Warzywa oraz odsączoną rybę wymieszać z serkiem i przyprawami. Następnie naleśniki wypełnić gotowym farszem. — BTW naleśników bez dodatków: 300 g, 432 kcal, B 25 g, T 32 g, W 2 g. Dzieląc
Ola la LCHFDzień dobry, witka, siemka, niech dziś się nikt nie lęka Kto się tu pałęta tego mój house opęta Sałatka to przeklęta, kochają ją dziewczęta Kochają również
R'n'G Kitchenasta do chleba z czerwonym ryżem to taki paprykarz tylko zamiast białego ryżu dodałam czerwony. Pasta jest wegańska. Użyłam tofu, ale można też zamienić na ciecierzycę, soczewicę czy rybę. Składniki: 1/2 szklanki czerwonego ryżu 200 g tofu zwykłego lub wędzonego 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 pieczona papryka ( wzięłam grillowaną ze słoika) 50 g czarnych oliwek ( dobrej jakości, takie żeby
AZgotuj!