Przepis na : obiad
Sos z tuńczykiem i cukinią na ciepło, na bazie śmietanki, z dodatkiem pora i aromatycznych ziół. Stanowi świetny dodatek do makaronów, kasz a nawet do ziemniaków. My najchętniej zjadamy go z makaronem np ze spaghetti albo z penne. Taki sos można przygotować dzień lub dwa dni wcześniej i mieć już gotowy na szybki obiad – wtedy wystarczy ugotować makaron czy ryż czy kaszę i podawać. Jeśli lubicie tuńczyka to koniecznie wypróbujcie przepis. PRZEPIS NA SOS Z TUŃCZYKIEM I CUKINIĄ Składniki: 1 por 100 ml oliwy 2 cuki... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...