Przepis na : obiad
10 minutowy schab pieczony to rewelacyjne w smaku i super soczyste mięso! Ostatnio zrobiłam przepyszny schab pieczony – wyjątkowo nam smakował i kawałek prawie kilogramowy znikł w dwa dni na kanapkach (fakt jesteśmy rodziną wielodzietną!). Mięso dzień lub dwa dni wcześniej marynujemy w przyprawach a potem rozgrzewamy piekarnik, schab pieczemy 10 min, wyłączamy piekarnik i zostawiamy tak schab w środku na 50 min. Po tym czasie mięso jest gotowe i wyjmujemy je z piekarnika. Bardzo polecam. PRZEPIS 10 MINUTOWY SCHAB... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...