Andrzejki tuż…tuż… A to moja propozycja na małą domówkę. Przekąski robi się błyskawicznie! Efekt jest doskonały, a dobra zabawa gwarantowana
To co kochamPowoli szykujemy się na powitanie Nowego Roku. A mięsne smakołyki to idealna propozycja treściwych przekąsek dla mięsożerców. Można je przygotować dużo wcześniej, bo
To co kochamSylwestrowe ciasteczka półfrancuskie z orzechami, idealne na powitanie Nowego Roku. Składniki: • 60 dkg mąki pszennej • 500 g masła • 6 łyżek kwaśnej śmietany • 4 żółtka
To co kochamSzczęśliwego Nowego Roku 2013 ! Niech ten rok nada Waszemu życiu nowych smaków! Składniki: Ciasto • 4 jajka • 150 g masła • 1 szklanka cukru pudru • 1,5 szklanki
To co kochamKarnawał w kuchni kojarzy się najczęściej z przekąskami. Najbliższy czas będzie więc obfitował w przeróżne przekąski, większe i mniejsze typu finger food, sałatki
To co kochamCiasteczka z przepisu mojej Mamy. Lekko francuskie, kruche i mocno aromatyczne. W sam raz na karnawał! Składniki: • 60 dkg mąki pszennej
To co kochamPołączenie idealne łososia ze szpinakiem. Przekąska typu „piękna i inteligentna”, która powstała w mojej kuchni na Konkurs Kreatywny II
To co kochamBardzo szybka, prosta, zdrowa i zarazem elegancka przekąska. Składniki na 26 sztuk: • 30 dkg sera białego tłustego • 30 dkg sera z niebieską
To co kochamPowoli zbliża się koniec karnawału i przed nami najsłodszy dzień w roku – Tłusty Czwartek. W związku z tym u nas
To co kochamNie wyobrażam sobie karnawału bez faworkowych róż! Odkąd pamiętam, Mama zawsze takie robiła, a ja zawsze zachwycałam się nimi. Sama robiłam je wiele razy, wypróbowując
To co kocham