Kabanosy w cieście francuskim to pyszna i szybka przekąska. Świetnie się sprawdzają na różnego rodzaju imprezach. Podajemy je na ciepło lub zimno z ulubionym sosem.
Kulinarne Fantazje MarioliNie znoszę miętowych cukierków, czekoladek, pralinek ani ciast. Całe życie grzecznie odmawiałam, gdy ktoś częstował mnie miętową słodkością... Wszystko się zmieniło, gdy dawno temu na stronie
Słodko-Słony Świat Ilony(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); składniki: 400 – 500 g pieczarek 2 jajka ok. 2/3 szkl mąki ok. 1 szkl bułki tartej sól, pieprz tłuszcz do głębokiego smażenia
Domowy Smak JedzeniaDobra gospodyni wszystkim życzy z okazji nadchodzącego nowego roku samych wspaniałości!!! A poniżej prezentuje sylwestrowo-noworoczne dekoracje: Centerpiece na stół - biało-złoto-srebrne dekoracje
dobra gospodyni dom wesołym czyniMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Mięta charakteryzuje się świeżym, pięknym smakiem i zapachem, zielonym kolorem oraz szerokim zastosowaniem w kuchni, kosmetyce i ziołolecznictwie. Mięta jest …
My Blueberry CornerPrzekąska na słono idealna na domówkę jak imprezę w gronie znajomych. Domowe nachosy są lekkie i chrupiące. Idealnie smakują podane z pastą na bazie awokado . Ponadto
UgotowaćDziś mam dla Was pyszny sernik. Jest bardzo delikatny i puszysty. Sernik ten jest na bazie półtłustego twarogu i jogurtu greckiego - po prostu pycha. Rozwiń i
Ewa w kuchniBardzo prosty i bardzo smaczny likier do kawy i ciacha. Robi się go błyskawicznie ale trzeba poczekać choć 3 dni aby się przemacerował. Potem to już
Moje Małe CzarowanieMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Nalewka, pachnąca wiosną. Ma orzeźwiający, delikatny smak czarnej porzeczki i pomimo swej słodyczy nalewka na liściach czarnej porzeczki ma lekko …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Proste, smaczne, wieprzowe danie ze schabu karkowego. Pieczeń z karkówki nie wymaga wielu składników ani umiejętności. Trzeba pamiętać, żeby przed …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Rajska nalewka jabłkowa z rajskich jabłuszek nie jest często przygotowaną nalewką. Dlaczego? Dlatego, że nie łatwo jest zdobyć takie jabłka. …
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Mus z wędzonego pstrąga jest lekki i delikatny. Można go wykorzystać na kilka sposobów: można nim nadziać profiteroles , można … Przeczytaj
My Blueberry CornerMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Profiteroles to francuskie, malutkie ciastka z ciasta parzonego. Najczęściej podawane na słodko z bitą śmietaną, kremem budyniowym (crème pâtissière) lub …
My Blueberry CornerSałatka "Leśna Polana" Składniki: 1 duży słoik pieczarek marynowanych 3 jajka 3 ogórki konserwowe 3 ziemniaki 2 średnie marchewki 100 g żółtego sera podwójna pierś kurczaka
Pelusiowa Kuchnia