Pieczarki faszerowane mięsem mielonym...

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym...

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym...

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym... Potrzebne będą: średnie pieczarki mięso mielone ser cebula bułka tarta lub zwykła namoczona w mleku majeranek jajko sól, pieprz Mięso mielone przygotowujemy jak na zwykłe mielone smażone, ja dodaję jajko, cebulę, majeranek, bułkę tartą, sól, pieprz, można dodać czosnek, paprykę, zieloną pietruszkę, co się lubi. Z pieczarek urywamy nóżki i delikatnie wydrążamy, nie za mocno. Do pieczarek wkładamy mięso mielone, przykrywamy serem i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pelusiowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.