Keto mózg- kalafior nadziewany mięsem 245Do przygotowania potrzebujemy: Kalafior- 1kg Mięso wp-woł- 400g Ser żółty- 100g Majonez- 80g Cebula- 70g Smalec- 30g Musztarda- 30g Przecier pomidorowy- 20g Czosnek- 8g Jajko
serzmiesem
Naleśniki z grzybami i soczewicą 318Składniki: 1 szklanka czerwonej soczewicy 1 cebula 300-400 g odgotowanych grzybów leśnych 1 łyżka natki pietruszki sól, pieprz naleśniki: 1 szklanka mąki 1 jajko woda
czarrna od kuchni
Puree ziemniaczane ze smażoną cebulką 182Pomimo, iż puree ziemniaczane nie jest daniem głównym a jedynie dodatkiem, przygotowane w odpowiedni sposób może zdecydowanie zmienić smak niejednego dania. Co to jest puree ziemniaczane
MeCooks
Wołowina po Kantońsku z Rzodkiewką Faceta w Kuchni 166Wołowina po kantońsku z Rzodkiewką. Czym jest Kuchnia Kantońska ❓. Kuchnia kantońska ma długą historię, a jej początki sięgają 2000 lat temu, we wczesnej dynastii Han. Już
RafalCook
Kuchnia na trudne czasy. Kotlety, krokiety i placki ze wszystkiego 261Kuchnia na trudne czasy. Kotlety, krokiety i placki ze wszystkiego . Cz. 2 Dzisiaj druga część cyklu przepisów na trudne czasy, w którym, staramy się udzielić trochę
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Sałatka serowa z fasolą 174Sałatka z żółtym serem, czerwoną fasolą i porem to niezwykle prosta i szybka w przygotowaniu sałatka. Idealny dodatek do śniadania lub kolacji, do kanapek, grzanek, tostów
Zasmakuj Kuchni
Zupa krem z pieczonych buraków 168Zupa krem z pieczonych buraków W okresie jesienno-zimowym nie można zapominać o solidnej dawce warzyw. Z dostępem do buraków nie ma w tym czasie w
Blendman
Pieczeń z wątróbką 148Składniki : 1,30 kg szynki z dzika 50 dag wątróbki wieprzowej 45 dag karkówki 3 duże jajka 2 duże cebule 3 duże świeże grzyby sól
Proste Potrawy
Sos grzybowy ze świeżych grzybów leśnych 195Sezon na grzyby już powoli dobiega końca, a mam wrażenie, że dopiero się zaczął. U nas w porównaniu do poprzednich lat w tym roku było
Kuchnia z widokiem na ogród
Ziemniaczane kieszonki z farszem mięsnym 148Ziemniaczane kieszonki z pysznym farszem z mięsa mielonego oraz warzyw w orientalnym smaku. Czas przygotowania: 50 minut Ilość porcji: 1-3 osób Trudność
karolgotuje
Jajeczna zupa z Chin czyli Dàn Huā Tāng Faceta w Kuchni 164Jajeczna zupa z Chin, czyli Dàn Huā Tāng, ale na początek trochę Chińskich mitów o stworzeniu świata. Bóg Pangu wykluwa się z jajka i rozbija skorupkę
RafalCook
Leczo z dynią i soczewicą 152Wspaniałe leczo z dynią, które zachwyca smakiem, rozgrzewa, a do tego jest bardzo proste w wykonaniu! Danie, które doskonale sprawdza się zarówno jako ciepły i sycący
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Wątróbka drobiowa po prowansalsku 1394.7 / 5 ( 4 votes ) Wątróbka drobiowa po prowansalsku Wątróbka, jak wszystkie podroby to dla wielu osób trudny temat, a że dawno już nie wstawiałam nic w
Ogrodnik w podróży