Ziemniaczane kieszonki z farszem mięsnym

Ziemniaczane kieszonki z farszem mięsnym

Ziemniaczane kieszonki z farszem mięsnym

Przepis na : obiad

Ziemniaczane kieszonki z pysznym farszem z mięsa mielonego oraz warzyw w orientalnym smaku. Czas przygotowania:   50 minut Ilość porcji:   1-3 osób Trudność przygotowania:  średnie Cena:  przystępna SKŁADNIKI: 1 kg ugotowanych ziemniaków 300 g mięsa mielonego wołowego 7 łyżek sosu PATAK’S Tandoori 1/2 czerwonej papryki 1/2 pora 100g sera cheddar 250 g mąki pszennej 1 jajko 1 płaska łyżeczka soli 1/2 łyżeczki pieprzu 3 łyżki oleju 1. Ziemniaki gotujemy do miękkości w osolonej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Jak zrobić kluski z makiem na Wigilię?

Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.