łyżeczki imbir 1 łyżeczka świeżo utarty napój kokosowy siemię lniane 1 łyżeczka Świeży imbir i napój kokosowy lub mleko kokosowe zmiksuj z pozostałymi składnikami. Można dodać kostki lodu
AZgotuj!szklanki tonika 2 listki mięty 1/2 soku z limonki *opcjonalnie cukier trzcinowy Wykonanie: 1 Wszystkie składniki umieść w kielichu blendera i zblenduj na "gładko". 2 Podawaj z kilkoma kostkami lodu. Koktajl jagodowy z tonikiem jest już gotowy. Jeśli podobał Ci się wpis, zostaw łapkę w górę, a najlepiej udostępnij go! Artykuł Koktajl jagodowy z tonikiem pochodzi z serwisu Blendman.pl - kuchnia
BlendmanPotrzebujesz: 1 małe jabłko, pozbawione pestek i pokrojone w kostkę 1/2 szklanki marchewki (świeżej lub mrożonej) 70ml mleczka kokosowego 100ml soku pomarańczowego 100% 1/4 łyżeczki cynamonu 3-4 kostki lodu *opcjonalnie miód do smaku Wykonanie: 1 Ugotuj marchewki w nieosolonej wodzie. 2 Wszystkie składniki umieść w kielichu blendera i miksuj do czasu uzyskania gładkiego i jednolitego koktajlu. Koktajl marchewkowo-jabłkowy
BlendmanPotrzebujesz: 1 małe jabłko, pozbawione pestek i pokrojone w kostkę 1/2 szklanki marchewki (świeżej lub mrożonej) 70ml mleczka kokosowego 100ml soku pomarańczowego 100% 1/4 łyżeczki cynamonu 3-4 kostki lodu *opcjonalnie miód do smaku Wykonanie: 1 Ugotuj marchewki w nieosolonej wodzie. 2 Wszystkie składniki umieść w kielichu blendera i miksuj do czasu uzyskania gładkiego i jednolitego koktajlu. Koktajl marchewkowo-jabłkowy
Blendmanletnie upały doskonały napój aby ugasić pragnienie. Mango lekko kwaskowate i orzeźwiający smak pomarańczy to doskonały duet na letnie upały. Kilka kostek lodu i lemoniada będzie jeszcze pyszniejsza. Lemoniada z mango i pomarańczy. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ
Moje Małe Czarowaniewodnej rozpuszczamy 120 g białej czekolady, odstawiamy do lekkiego przestygnięcia. Przy pomocy małego pędzelka (może być taki do malowania) pokrywamy spód i boki silikonowych foremek na pralinki lub kostki lodu. Wstawiamy do lodówki na 15 minut. 2. Do foremek wkładamy po około jednej łyżeczce masła orzechowego. Wstawiamy do lodówki na czas przygotowania reszty czekolady. 3. W kąpieli wodnej rozpuszczamy pozostałe
My Culinary ArtIdealny orzeźwiający napój na upały. Wykorzystujemy tyle składników w zależności od tego ile zamierzamy przygotować pomarańczowych kostek lodowych. Jak przygotować lemoniadę z owocami? Do każdego okienka pojemnika na kostki lodu wkładamy po kilka sztuk drobnych owoców świeżych lub mrożonych (np. maliny, jagody, poziomki, borówki porzeczki), dodajemy do każdego „okienka” po 1 listku mięty i 1 listku stewii, wszystko
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięOrzechy zalej wodą i mocz co najmniej 4 godziny. Po tym czasie odlej nadmiar wody. 2. Zmiksuj wszystkie składniki w kielichu blendera, w razie potrzeby dorzuć kilka kostek lodu. SMACZNEGO! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat
Powiedz dietom nieszklanki tonika 2 listki mięty 1/2 soku z limonki *opcjonalnie cukier trzcinowy Wykonanie: 1 Wszystkie składniki umieść w kielichu blendera i zblenduj na "gładko". 2 Podawaj z kilkoma kostkami lodu. Koktajl jagodowy z tonikiem jest już gotowy. Jeśli podobał Ci się wpis, zostaw łapkę w górę, a najlepiej udostępnij go! Artykuł Koktajl jagodowy z tonikiem pochodzi z serwisu Blendman.pl - wegańskie
Blendmanlinijek, ale to już zostawiam ciekawskim do sprawdzenia w zasobach internetów Smoothie arbuzowe Wydrukuj przepis Porcji: 2 Czas przygotowania: 5 minut Potrzebujesz: 500g arbuza bez skóry 1 duża szklanka lodu sok z 1 dużej cytryny garść mięty cukier lub słodzik do smaku (u mnie erytrol) Wykonanie: 1 Wszystkie składniki umieścić w kielichu blendera i zmiksować na gładko. Jeśli jesteście bardzo
BlendmanDziś kolejne z dań ponoć niemożliwych do zrobienia, które powinno być kostkami lodu ;) Okazuje się, że obiad bez glutenu, bez laktozy, bez cukru i bez składników pochodzenia zwierzęcego może być bardzo smaczny :) Składniki: 2 szklanki ugotowanej białej quinoy 250 gram kurek 1 cebula 200 ml mleka kokosowego 1 łyżka oleju kokosowego pieprz różowa sól himalajska garść listków mięty tajskiej (opcjonalnie
Quinoa Raz!Surówka z cukinii Składniki: -mała jędrna cukinia ( ok. 12 cm) - czerwona, podłużna papryka -sos sałatkowy grecki Cukinie dokładnie myjemy, odcinamy brzegi. W głębokim garnku przygotowujemy zimną wodę z lodem. Jest potrzebna do zahartowania cukinii co zapobiega puszczaniu soku, a zarazem cukinia pozostaje jędrna. Cukinię przekroić na pół i wyciąć gniazda nasienne. Obieraczką do warzyw wycinamy wzdłuż cukinii cienkie paski
Kulinarne przemysleniaUpalne dni znów u nas zagościły :), dlatego moją dzisiejszą propozycją jest pyszny ożeźwiający koktajl warzywno-owocowy. Można go wypić od razu po przygotowaniu, albo schłodzić i dodać kostki lodu i spożyć po kilkunastu minutach. Tak naprawdę każdy pomysł na koktajl jest dobry i każdy może wymyślić własną mieszankę. Aby nasze koktajle były bardziej pożywne możemy dodać otręby, płatki owsiane, zmiksowane
Banana Smilesoczywiście można użyć innej ) 60 ml mleka lub śmietanki 12% ( zdecydowanie lepsza jest śmietanka ) 3 łyżeczki płynnego miodu ( jeśli wasz się skrystalizował wstawcie te 3 łyżeczki chwilkę do mikrofalówki ). Lód - oczywiście sporo. Listek mięty i kilka goździków do dekoracji ( tak radzą w oryginale ). Wykonanie: Składniki wlewamy do shakera i energicznie mieszamy - około 1 minutę. Opcjonalnie można użyć miksera. Przecedzamy
Smaki Ewy