Ciasto lawendowo-cytrynowe 125Ciasteczka kakaowe z białą czekoladą i orzechami laskowymi Panna cotta z agarem i pyłkiem owocowym Lasagne z warzywami Purée z dyni Fasolka szparagowa w cieście (frytki szparagowe) Burgery z fasoli (wegańskie, bezglutenowe) Sos paprykowy z tofu (low carb, wegański) Artykuł Ciasto lawendowo-cytrynowe pochodzi z serwisu WegePrzepis
WegePrzepis
Pasta z cukinii, suszonych pomidorów i słonecznika 139pieprzem. Smacznego (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); To też może Cię zainteresować: → Wegański pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej → Serek z nerkowców z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem → Smalec z fasoli → Pasta z ciecierzycy, pieczonej dyni i słonecznika → Hummus Artykuł Pasta z cukinii, suszonych pomidorów i słonecznika pochodzi z serwisu Oryginalny smak
Oryginalny smak
Pulpety szwedzkie 108wystarczy je odmrozić i odgrzać w sosie. Bulion wołowy zastąpić można wywarem z kości lub bulionem warzywnym. Lubisz pulpety? Jeśli tak, to wypróbuj nasz przepis na Pulpety z białej fasoli w sosie groszkowym. Pulpety The post Pulpety szwedzkie appeared first on MeCooks Blog
MeCooks
Panna cotta z agarem i pyłkiem owocowym 164Zobacz więcej przepisów sezonowych we wrześniu Najnowsze przepisy Panna cotta z agarem i pyłkiem owocowym Lasagne z warzywami Purée z dyni Fasolka szparagowa w cieście (frytki szparagowe) Burgery z fasoli (wegańskie, bezglutenowe) Sos paprykowy z tofu (low carb, wegański) 9 pomysłów na keto pieczywo Gofry pełnoziarniste Chłodnik litewski z burakami (low carb) Artykuł Panna cotta z agarem i pyłkiem owocowym
WegePrzepis
Char Kway Teow 151ząbki, drobno posiekane Chorizo 150 gram – w originale chińska kiełbasa Lup Chong Paluszki Surimi 150 gram – w originale ciasto rybne Szczypiorek – w originale Szczypiorek czosnkowy Kiełki fasoli mung Jajka 2 sztuki Sos Ciemny sos sojowy 3-5 łyżek Jasny sos sojowy 3-5 łyżek Sos ostrygowy 1-3 łyżki Pasta z krewetek 0/5 łyżeczki Oliwa chili
RafalCook
Gnocchi w sosie śmietanowym z pesto i parmezanem 120przepisów, które mogą Ci się spodobać: Makaron z kurkami w sosie śmietanowym Kurki w sosie śmietanowym z czosnkiem i pomidorami Gnocchi w sosie kurkowym Ziemniaki smażone z białą fasolą i czosnkiem Przepis na soczyste żeberka po koreańsku Zielone curry z kurczakiem i cukinią Kotlety z indyka w panierce Kurczak pieczony z masłem, czosnkiem, papryką i ziołami Pulpety gotowane
Moja Książka Kucharska
Fit brownie z fasoli 180erytrytolu (ewentualnie ksylitolu,cukru)2 jajka1 duży banan1 puszka czerwonej fasoli20 g kakao 20 g zmielonego siemienia lnianego1/2 łyżeczka sody40 g … Czytaj dalej Fit brownie z fasoli
czarrna od kuchni
Fasolka szparagowa w cieście (frytki szparagowe) 127placki z cukinii (keto) Sos kurkowy Gnocci kalafiorowe Sos kurkowy na serku śmietankowym Zobacz więcej przepisów sezonowych we wrześniu Najnowsze przepisy Fasolka szparagowa w cieście (frytki szparagowe) Burgery z fasoli (wegańskie, bezglutenowe) Sos paprykowy z tofu (low carb, wegański) 9 pomysłów na keto pieczywo Gofry pełnoziarniste Chłodnik litewski z burakami (low carb) Krem kalafiorowy z kaszą manną (wegański) Krem brokułowy
WegePrzepis
Pasta ze słonecznika z ziołami 183posypałam wszystko dodatkową niewielką ilością poszatkowanego szczypiorku. Podobne przepisy: Pasta słonecznikowa z suszonymi pomidorami Pasta z pestek dyni, pieczonej papryki i gorgonzoli Pasta paprykowa z fetą Pasta z fasoli i pieczonej papryki Pasta ze słonecznika i suszonych pomidorów z curry Artykuł Pasta ze słonecznika z ziołami pochodzi z serwisu Kardamonowy
Kardamonovy
34 przepisy z cukinią w roli głównej! 127coś innego i pysznego Krem cukiniowy z serem cheddar – rozpływa się w ustach Pasztet z cukinii – klasyka, idealny nie tylko na święta, Wegetariańskie leczo z czerwoną fasolą – obiad z głowy na kilka dni, Najlepsze brownie z cukinii – mocno czekoladowe i rozpływające się w ustach Placuszki cukiniowo-marchewkowe – dla małych i dla dużych, Krem cukiniowo-ziemniaczany
Natka Pietruszki
Tajska zupa z krewetkami 171najbardziej oryginalną. Na zakończenie, zapraszam na 𝙕𝙚𝙧𝙤 𝙒𝙖𝙨𝙩𝙚 w tajskich smakach. Składniki Pad Pak Thai resztki z wczorajszego obiadu 😉 oczywiście bez ryżu 😉⬇️ Mleko Kokosowe 1 puszka Marynowane kiełki fasoli mung, marchewki, grzyby Shitake Szczypiorek Świeża kolendra Sok z limonki Makaron ryżowy Krewetki 150 gram Przygotowanie Po pierwsze warzywa z Pad Pak Thai włóż do blendera. Dodaj mleko kokosowe, wodę
RafalCook
Tarta sernikowa z malinami 150lodówki na około pół godziny godziny. Piekarnik nagrzać do 190 stopni C. Ciasto w formie okryć folią aluminiową (spód i boki). Na spodzie rozsypać obciążenie np. w postaci suchej fasoli lub ryżu. Piec przez 15 minut, następnie zdjąć folię z obciążeniem, ustawić 180 stopni C i piec jeszcze przez ok. 15 minut. Wyjąć formę z ciastem, piekarnika nie wyłączać. Masa
Healthy food explorer