Cieciorka po bretońsku

Cieciorka po bretońsku

Przepis na : obiad

Dziś serwuję rozgrzewającą cieciorkę po bretońsku! Przygotowałam ją tak jak zwykle przygotowuję fasolkę po bretońsku – z przepisu mojej mamy. Fasolę w tej wersji zna każdy, wiadomo klasyka polskiej kuchni. Fanów Jasia gorąco zachęcam do wypróbowania tego przepisu. Danie jest sycące, delikatnie pikantne i jednogarnkowe (czyli bez zbędnego zmywania) Takie dania to ja lubię!  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na cieciorkę po bretońsku: 400 g ciecierzycy 4 kiełbaski śląskie 1 ...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.