Przepis na : obiad
Dziś serwuję rozgrzewającą cieciorkę po bretońsku! Przygotowałam ją tak jak zwykle przygotowuję fasolkę po bretońsku – z przepisu mojej mamy. Fasolę w tej wersji zna każdy, wiadomo klasyka polskiej kuchni. Fanów Jasia gorąco zachęcam do wypróbowania tego przepisu. Danie jest sycące, delikatnie pikantne i jednogarnkowe (czyli bez zbędnego zmywania) Takie dania to ja lubię! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na cieciorkę po bretońsku: 400 g ciecierzycy 4 kiełbaski śląskie 1 ...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami