Składniki: 1400 g mięsa mielonego 1 czerstwa bułka 5 jajek 1/2 szklanki mleka 1/2 pęczka natki pietruszki 1 łyżka przyprawy do wieprzowiny 1/2 łyżeczki kolendry
kulinarnyswiatdomiSchab przygotowany w ten sposób jest bardzo smaczny i soczysty. Możemy go podać na ciepło z sosem na obiad, ale również dobrze smakuje na zimno jako
Bajeczna KuchniaNa świąteczny wielkanocny obiad proponuję tę pyszną i aromatyczną roladę. Plastry boczku nadają jej soczystości. Rolada świetnie smakuje na ciepło, jako dodatek do obiadu, jak również
Smakołyki Asiskładniki: 250 g szynki 250 g karkówki 250 g wątróbek kurzych 3 cebule, średnie wielkości 2 ząbki czosnku 1 czerstwa bułeczka 1 łyżeczka majeranku 1/2 łyżeczki
Domowy Smak Jedzeniaskładniki: ok. 2000 g karkówki 100 g cebuli 6 ząbków czosnku 4 liście laurowe 6 ziarenek ziela angielskiego 3 ziarenka jałowca 6 ziarenek gorczycy 10 ziarenek
Domowy Smak JedzeniaPyszne i swojskie. Nie znajdziemy takiej w sklepie. Wiadomo co jest w środku i mamy pewność co je nasza rodzina. Świetna na kanapki w formie krojonej
Malinowe PocałunkiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiCzas niesamowicie nam ucieka,niedawno były święta a już zbliżają się komunie św.Jeśli ktoś z Was poszukuje czegoś innego,specjalnego ale pysznego to polecam
Niespełnione zdolności kulinarneCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuok 1 kg łopatki wieprzowej Zalewa: ok 1,5 litra przegotowanej i ostudzonej wody 50 g soli 4 listki laurowe 4-5 ziela angielskie 3
Atlas SmakówSchab gotowany - doskonały jako wędlina na zimno lub w plastrach z sosem na ciepło. Inspiracja: Moje Gotowanie, kwiecień 2014 2 kg schabu środkowego ( ja zrobiłam
Atlas SmakówDziś przepis na klasyczną pieczeń, według przepisu mojej babci. Mięso jest niesamowicie aromatyczne i smaczne. Idealne na obiad, a po wystudzeniu na
Rozpustne gotowanieDziś przepis na bardzo dobry pasztet. Robiłam go już kilkakrotnie i muszę przyznać, że jest pyszny i zawsze wychodzi ;) Można dodać do niego
Rozpustne gotowanieDzisiaj kolejna propozycja potrawy na Świąteczny stół. Zapraszam na pasztet wykwintny, przygotowywany u nas zawsze na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Polecam! Składniki
Rozpustne gotowaniePopularne u nas kotlety mielone, zyskały nowy letni smak. Mała zmiana przypraw i pyszne danie gotowe. Takie mielone świetnie sprawdzają się jako danie obiadowe
Smaczne Zdrowe