Pieczeń Rzymska z Pieczarkami

Pieczeń Rzymska z Pieczarkami

Pieczeń Rzymska z Pieczarkami

Przepis na : kolacja

Danie to smakuje wyśmienicie, nieważne czy jest podane na ciepło czy na zimno.       Może być daniem głównym obiadu lub dodatkiem  do śniadania/kolacji.   Jest też sporym polem do popisu w komponowaniu mięsa z innymi warzywami. Składniki: mięso mielone (ja użyłam wieprzowego z łopatki)1kg cebula 200g pieczarki 300g czosnek 3 ząbki jaja gotowane na twardo 2 szt = 100g jajo surowe do mięsa 1 szt = 50g bułka tarta bezglutenowa 4 łyżki przyprawy: świeżo zmielony pieprz, sól himalajska Gotuję... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu IzaGotuje

Autor

Iza GotujeIza Gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jajko, mięso, tarta, zdrowe przepisy, zdrowe, mielone, obiad, śniadanie, bułki, śniadania, pieczarki, mięso mielone, diety, dieta, ciasto, zupa, mięsa pieczone, bezglutenowe, pieczeń z mięsa mielonego, warzywa, mięso na obiad, bułki bezglutenowe, kanapka, kolacja, kanapki, ciasto z bezami, mielone z warzywami, mięso duszone, zdrowe obiady, mielone pieczarki

Inne przepisy z IzaGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.