Miesiąc temu pisałam już o sajgonkach - przygotowałam wtedy sajgonki na zimno . Aby nie wyjść z wprawy w zawijaniu, znów przygotowałam sajgonki na kolację. Żeby jednak było troszkę inaczej, tym razem były na ciepło 🔥 Większość z nas sajgonki na ciepło kojarzy ze smażeniem w głębokim tłuszczu. Coś w tym jest, ponieważ faktycznie w Azji bardzo często sajgonki smaży się w olbrzymiej ilości tłuszczu. Ja jednak poszłam w troszkę inną stronę - żeby uniknąć tak dużej ilości tłuszczu postanowiłam po prostu je upiec... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...