Przepis na : obiad
Ryby najczęściej kojarzą nam się z filetami smażonymi w panierce (te słynne nadmorskie smażalnie...) lub ewentualnie gotowanymi pulpecikami. Zwłaszcza w domu najczęściej rybę smażymy, ponieważ jest to najprostszy, najszybszy, a i wielu się wydaje, że najsmaczniejszy sposób na podanie ryby. A może dla odmiany spróbujecie przyrządzisz w swojej kuchni rybę pieczoną w całości? Wbrew pozorom nie zajmie Wam to znacznie więcej czasu, a smak może Was bardzo pozytywnie zaskoczyć 😉 Pstrąg faszerowany - przepis na 4 po...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...