Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią

Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią

Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią

Pstrąg w połączeniu z boczkiem pysznie smakuje i rozpływa się z ustach. Do tego nadzienie z kaszy jaglanej, cukinii i pomidorków.  Możemy zaskoczyć gości taką propozycją na grilla. 2 pstrągi 1/3 szklanki kaszy jaglanej 1 cukinia mała 7 pomidorków koktajlowych koper świeży melisa świeża sól, pieprz mieszanka ziół 1 łyżka masła 6 plastrów boczku wędzonego 1 gałązka selera naciowego olej rzepakowy 1 cytryna sos ziołowy pstrąg marynata: 1 cebula sól, pieprz 1 łyżeczka majeranku Cebule kroję, pstrąga przekładam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.