Patelnia rozmaitości tak powinna się nazywać. Wykorzystałam wędzoną rybę maślana która bardzo fajnie łączy się z boczkiem i warzywami. W sezonie kiedy warzyw mamy od wyboru do koloru nie można się ograniczać. 1 ryba wędzona maślana 100 g makaronu czarnego nitki 1/4 brokuła 150 g fasolki szparagowej zielonej 250 g bobu 6 plastrów boczku wędzonego 5 pomidorków koktajlowych sól pieprz masło klarowane natka pietruszki 1/3 łyżeczki czubricy czerwonej Makaron gotuje aldente. Fasolkę obieram wrzucam do gotującej i os... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...