Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Przepis na : obiad

 Proponuję pierogi z mięsem i kapustą kiszoną. Może zestawienie dziwi, ale zapewniam ,że są doskonałe w smaku. Polecam. SKŁADNIKI  Na  ciasto: ok. 700 g mąki pszennej 60 g. masła 400 ml gorącej wody szczypta soli 3 żółtka Farsz: 2  ćwiartki z kurczaka, 1 kg. kiszonej kapusty 1 średnia cebula 2 łyżki  ojeju sól, pieprz, słodka i ostra papryka WYKONANIE Przygotowywanie farszu do pierogów najlepiej zacząć dzień wcześniej od ugotowania mięsa  oraz kapusty kiszonej. Następnego dnia ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Autor

pozytywna45

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, ciasto, kapustą, mięso, kapusta kiszona, papryka, cebula, danie jednogarnkowe, dania obiadowe, rosół, kurczak, słodkie, pierogi z mięsem, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, kurczak z papryką , dania na gorąco, dania z kurczakiem, gotowany kurczak, drugie danie

Inne przepisy z W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.