Kwadrans w Kazimierzu Dolnym

Kwadrans w Kazimierzu Dolnym

Słowo miejsce zazwyczaj w mojej głowie mocno kojarzone jest z knajpą, restauracją, karczmą. Na pierwszy plan wysuwa się miejsce, które darzę szacunkiem, aprobatą. Są jednak i miejsca, do których mam nijakie podejście. Traktowane są wówczas jak coś, co jest, istnieje, żyje sobie swoim życiem ale jak go nie ma, to żadna strata. Może i nawet nie szkoda takich miejsc, które, likwidowane, skrywają w swych ścianach pewną gorycz, żal i smutek przeplatany słowami "nom, nie wyszło". Ale są także miejsc...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, brokuły, tagliatelle, brokuł, sosy, ziemniaki, rosół, żeberka, pulpeciki, kaczki, karkówka, szpinak, golonka, dania bez mięsa

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.