Przepis na : obiad
Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 100 g sera Lazur 4 plastry wędzonego surowego boczku 4 pomidory suszone z oliwy 2 łyżeczki suszonego tymianku 2 łyżeczki suszonej bazylii 1/2 łyżeczki suszonego czosnku sól, pieprz 1 łyżka oleju Sposób wykonania: Umyte i osuszone piersi przekrawamy wzdłuż tak aby otrzymać 4 płaskie filety. Każdy kawałek oprószamy przyprawami a następnie nakładamy po kawałku sera i pomidora. Składamy na pół i zawijamy kawałkami boczku. Dno żaroodpornego naczynia smarujemy olejem i wkładamy ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...