Przepis na : obiad
Składniki: 500 g młodej kapusty 2 cebule 5 średnich ziemniaków 700 ml bulionu warzywnego 300 g mielonego mięsa z indyka 1 jajko 100 g liści szpinaku baby 4 łyżki bułki tartej 1/2 pęczka świeżego koperku 4 łyżki śmietany 18% 2 łyżki soku z cytryny 3 łyżki oleju sól, pieprz Sposób przygotowania: W dużym garnku rozgrzewamy olej i podsmażamy na nim pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Gdy będzie szklista połowę odkładamy do miski, do reszty wrzucamy poszatkowaną w cienkie paski kapustę oraz pokrojone w 2 cm k... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...