Gulasz z szynki z papryką i fasolką szparagową

Gulasz z szynki z papryką i fasolką szparagową

Gulasz z szynki z papryką i fasolką szparagową

Przepis na : obiad

Składniki: 1 kg szynki wieprzowej 1 cebula pół papryki czerwonej pół papryki żółtej 1 mały koncentrat pomidorowy szklanka zielonej fasolki szparagowej (mrożonej) kilka małych suszonych kawałków chili peperoncini mąka pszenna olej sól Sposób wykonania: Umyte mięso kroimy w małą kostkę, oprószamy solą i obtaczamy w mące. W garnku rozgrzewamy olej i smażymy mięso do zrumienienia. Tak podsmażone zalewamy przegotowaną wodą (do przykrycia mięsa) i dodajemy koncentrat pomidorowy. Gotujemy pod przykryciem od czasu do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.