Zamiast szparagów możesz użyć innych warzyw np. brokułów czy fasolki szparagowej. Dla 2 osób - 2 filety z łososia 150 g - pół łyżeczki soli i pieprzu - łyżka masła klarowanego - 1 pęczek szparagów białych - 1 pęczek szparagów zielonych - pół cytryny - łyżeczka soli - łyżeczka masła - łyżeczka cukru - 2 litry wody - 5 jaj - łyżeczka musztardy - łyżka majonezu - 2 łyżki jogurtu naturalnego - łyżka octu jabłkowego - sól i pieprz do smaku Ugotuj jajka, ostudź, obierz i pokrój w kostkę, dodaj resztę składników i wymi... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Lubię gotowanie szybkie i bez konserwantów, takie które odżywi moje ciało i duszę, nie zawsze dietetyczne ale zawsze smaczne