Wtorek: Kaczka po chińsku

Wtorek: Kaczka po chińsku

Wtorek: Kaczka po chińsku

Prosty przepis na pieczoną kaczkę po chińsku z chrupiącą skórką i bardzo aromatycznym mięsem, przesyconym przyprawami. Wspaniały efekt osiągnięty w niespełna godzinę. Przygotowanie : 10 minut Pieczenie : 50 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Szybka kaczka po chińsku Takie przepisy lubimy najbardziej: wyszukane i równocześnie bardzo proste, składające się z prostych składników, ale niesamowicie smaczne. Takie są kacze udka po chińsku. W określeniu „po chińsku” nie na grama ściemy. To nie jest d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kaczki, tarta, udka , ryż, mięso, kapusta pekińska, mięsa pieczone, surówka, fasolka, ryba, kapustą, czerwona kapusta, ryby, ryba po grecku, fasolka po bretonsku, pieczone udka, surówka z czerwonej kapusty, ryż po chińsku, surówka z kapusty, surówka ze świeżej kapusty, tarta na słodko, ryba w occie

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.