Pieczone warzywa

Pieczone warzywa

Pieczone warzywa

Dzisiaj zapraszam na warzywną brytfannę ;) Warto wykorzystać ten przepis akurat teraz kiedy dostępne są młode ziemniaki, cukinia i kalarepa. Warzywa mogą stanowić samodzielny posiłek, bądź być dodatkiem do mięsa czy ryby. Chrupkie warzywa w towarzystwie ziół: tymianku, rozmarynu i natki pietruszki smakują wyśmienicie. Gorąco polecam! Składniki: 500 g ziemniaków 1 czerwona papryka 1 cukinia 1 kalarepa 3 cebulki dymki kilka pomidorków koktajlowych kilka czarnych oliwek 1 główka czosnku 3-4 łyżki oliwy rozmar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Galeria Smaku

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.