Przepis na : obiad
Tradycyjna fasolka po bretońsku Dziś klasyczne i lubiane danie - tradycyjna fasolka po bretońsku . Jest idealna na chłodne dni, pożywna i pyszna, a poza tym bardzo prosta w przygotowaniu. Tradycyjna fasolka po bretońsku jest przygotowana z użyciem suchej, moczonej przez noc fasoli. Oczywiście, jeśli bardzo Wam się spieszy, możecie użyć białej fasoli z puszki, ale o wiele smaczniej będzie z fasolą suchą. Mocząc fasolę, pamiętajcie, by zalać ją naprawdę dużą ilością wody - fasola mocno pęcznieje i jeśli wl... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...