Wielkanocna babka ziemniaczana (Gattò di patate)

4
  • Wielkanocna babka ziemniaczana (Gattò di patate)
  • Wielkanocna babka ziemniaczana (Gattò di patate)

    Wielkanocna babka ziemniaczana - idealna na świąteczny stół. Pieczona z dodatkiem szynki, żółtego sera, szpinaku, szczypiorku i natki pietruszki. Idealna od razu po przygotowaniu lub na drugi dzień, delikatnie podsmażona na patelni. Smacznego ;) SKŁADNIKI 1.2 kg ziemniaków 150 g szynki 150 g żółtego sera 100 g szpinaku 60 g masła  50 g startego parmezanu 3 ząbki czosnku 2 łyżki mleka 3 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki 2 łyżki drobno posiekanego szczypior... Czytaj dalej na blogu La grande e la piccola cuoca


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z La grande e la piccola cuoca

    Dodaj komentarz