Przepis na : obiad
Pokażę Wam jak zrobić rumiane, bardzo soczyste żeberka pieczone w piwie. Żeberka będziemy piekli w piekarniku z dodatkiem warzyw. Marynatę do tych żeberek zrobimy na bazie piwa, miodu i musztardy z dodatkiem ulubionych przypraw. W tym wpisie znajdziecie sprawdzone porady oraz dokładny sposób ich przygotowania. W okresie letnim bardzo często szykuję żeberka z grilla, jednak w bardzo prosty sposób możemy przygotować je w piekarniku. Korzystając z mojego przepisu żeberka będą soczyste, a mięso praktycznie samo będ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...