Przepis na : obiad
Złote liście zaczynają już swą podróż z wiatrem, kasztany bombardują okolice swoimi owocami. Nadszedł ten czas w roku, kiedy dynie dostępne są praktycznie wszędzie – w marketach, na straganach i u lokalnych rolników. To tanie i pyszne warzywo można wykorzystać naprawdę na wiele sposobów! Nasza dyniowa zapiekanka jest aromatyczna, lekko pikantna, a na dodatek wegetariańska! Poczęstuj nią swoich bliskich, z pewnością polubią ją nawet najbardziej wymagający smakosze. Sprawdź przepis na: Zapiekanka z gyrosem Do... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...