Maj na talerzu – okiem rolnika

Maj na talerzu – okiem rolnika

Maj na talerzu – okiem rolnika

Każda pora roku ma swoje kolory, zapachy i smaki. Apetyt w maju pobudzają świeże warzywa z polskich upraw, zachęcając do częstszego gotowania w domu. Łukasz Odolski z gospodarstwa Warzywniczek mówi, jakie plony przynosi maj. Mówi także, dlaczego zostawił etat w korporacji na rzecz powrotu do rodzinnej tradycji uprawy roli. Co do zaoferowania ma nam wiosna w maju?  – W tym czasie nasze gospodarstwo zieleni się za sprawą nowalijek. W maju zbieramy sałatę masłową, szczypior, szpinak, młodą kapustę i koperek. Ko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.