Kapuśniak z kiszonej kapusty
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Kapuśniak z kiszonej kapusty
Gdy za oknem chłód i wiatr, chłodniki odchodzą w zapomnienie, a nasz organizm aż sam się domaga cieplutkich rozgrzewających zup. Kapuśniak to moja kolejna propozycja dla Was na tę zimną porę roku Jest zdrowa, sycąca i doskonale rozgrzewa. Jeśli jesteście fanami kwaśnych zup, ten kapuśniak na pewno Wam posmakuje Składniki na rondel 3 litrowy: 500 g kiszonej kapusty 200 g boczku wędzonego 1-2 kości rosołowe (np. wołowe) lub 300 g żeberek 3 średnie ziemniaki 1 marchew 1 cebula 3 liście laurowe 3 ziela angiels...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne S.O.S.Autor
KulinarneSOS
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, ziemniaki, kapustą, boczek, kapusniak, zupa warzywna, żeberka, barszcz, kapusta kiszona, krupnik, golonka, schabowe, barszcz ukraiński, kiełbasa, biała kiełbasa
Inne przepisy z Kulinarne S.O.S.
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję