Fasolka po bretońsku – prosty przepis

Fasolka po bretońsku – prosty przepis

Fasolka po bretońsku – prosty przepis

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Fasolka po bretońsku Fasolka po bretońsku, czyli klasyczne danie jednogarnkowe, bardzo pożywne o bogatym smaku i aromacie, i tak naprawdę bardzo proste w wykonaniu, a dodatkowo fasola, jako główny składnik tej potrawy to doskonałe źródło białka i witamin B, C, E, a także minerałów jak magnez i fosfor. Fasolka po bretońsku Składniki: (porcja dla 4-6 osób) 500g Fasoli „Piękny Jaś” 2 liście laurowe 5 ziaren ziela angielskiego Łyżeczka soli 2 cebule 1 ząbek czos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Autor

baqster

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, fasolka po bretonsku, kiełbasa, boczek, fasola, danie jednogarnkowe, chleb, kurczak, zupa, bigos, sosy, sos pomidorowy, prosta zupa, kurczak z papryką , zupa pomidorowa, kurczak wędzony , chleb z ziarnami, potrawy z kurczaka, dania z kurczakiem, sos do kurczaka

Inne przepisy z Księga-Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.