Fasolka po bretońsku-pycha

Fasolka po bretońsku-pycha

Fasolka po bretońsku-pycha

Fasolka po bretońsku to stosunkowo łatwe do przygotowania danie, ma rzeszę zwoleników.Ja się plasuję w czołówce wielbicieli,choć muszĘ przyznać, robię fasolkę bardzo rzadko. Ten smakowity mix fasolowo-pomidorowo-kiełbasiany lubię właściwie od zawsze.Danie jest niezwykle sycące i rozgrzwające,a gotowane w wielkim garze zapewni obiad na kilka dni.Idealne na jesienno-zimowe porę.Najlepiej smakuje odgrzewana na drugi dzien.Skladniki:30 dkg fasolki białej dużej lub średniej1 puszka pomidorów4 kiełbaski śląskie100 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Weronika SwientekWeronika Swientek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, fasolka po bretonsku, fasola, zdrowe przepisy, zdrowe, papryka, pomidor, zupa pomidorowa, boczek, sos pomidorowy, kiełbasa, obiad, kiełbaski, sosy, pieczywo, słodkie, susz, boczek w sosie, suszone pomidory, czerwona fasola, fasola czerwona, zdrowe obiady, drugie danie, biała kiełbasa

Inne przepisy z Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.