Zupa krem z kalarepy

Zupa krem z kalarepy

Zupa krem z kalarepy

50 min Kalarepa, to niedoceniane warzywo. Warto wprowadzić ją do swojego jadłospisu, ponieważ można z niej przyrządzić naprawdę pyszne dania. Przykładem może być biała zupa krem. Czas przygotowania i ilość porcji 50 minut, około 5 porcji. Produkty 2 kalarepy, 2 pietruszki, 1 cebulka szalotka, 2 ząbki czosnku, 5 ziemniaków, 1 litr wody, 1 łyżka masła, sól, pieprz. Przygotowanie W garnku rozpuść łyżkę masła. Kalarepę umyj i obierz, a następnie pokrój w plasterki. Pokrojoną kalarepkę wrzuć na rozgrzane masło i pods... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fit&Fast Kitchen

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.